Stockholms Plastikkirurgiska Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Danderyd och Stockholms Plastikkirurgiska Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Stockholms Plastikkirurgiska Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Stockholms Plastikkirurgiska Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Stockholms Plastikkirurgiska Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1986-05-27. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Danderyd där företaget finns i jobbar för att företag som Stockholms Plastikkirurgiska Aktiebolag ska trivas.

Stockholms Plastikkirurgiska Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Danderyd så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva plastikkirurgi samt forskning, utbildning och utveckling dels inom plastkirurgi och dels inom första hjälpen och hjärt- och lungräddning samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget ska även bedriva flygverksamhet, handel med aktier och värdepapper, textildesign och konstverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Stockholms Plastikkirurgiska Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är Stockholms Plastikkirurgiska Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Danderyd.

Vill man komma i kontakt med Stockholms Plastikkirurgiska Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7531822.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Stockholms Plastikkirurgiska Aktiebolag är Blomgren, Carl Ingemar Alexander som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Blomgren, Elisabeth som är född 1953 och har titeln Suppleant, Andersson, Knut Christer som är född 1962 och har titeln Revisor, Zachrisson Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Stockholms Plastikkirurgiska Aktiebolag har 556275-6865 som sitt organisationsnummer.