7XM Sweden AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns 7XM Sweden AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Danderyd här finns det många olika Aktiebolag. 7XM Sweden AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Danderyd jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

7XM Sweden AB är momsregistrerat sedan2003-10-16 och har organisationsnummer 556276-9082.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 070-7674477 alternativt besöka eller skicka post till 7XM Sweden AB på följande adress Bergav. 1, 182 53, Danderyd.

7XM Sweden AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2003-10-16.

I 7XM Sweden AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Moawad, Wael Mahmoud El Sayed som är född och har titeln Suppleant,Bosatt i land utanför EES , Olofsson, Gustavos Dimitrios A T som är född 1962 och har titeln Suppleant , , .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska bedriva verksamhet där föremålet för bolagets verksamhet är att importera och exportera datorer, datautrustning och elektronisk kringutrustning och därmed förenlig verksamhet, samt att hjälpa andra företag med produktionsprocessen på plats lokalt i Asien, samt att även vara behjälpllig för andra företag med administrativa tjänster.