Impeco Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Danderyd finns det ett Aktiebolag som heter Impeco Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Impeco Aktiebolag i Stockholms län. Danderyd är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Impeco Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 1986-09-09 så har Impeco Aktiebolag varit registrerat och sedan 1989-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Impeco Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Danderyd.

Vill man komma i kontakt med Impeco Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Belev. 3 A, 182 64, Djursholm. Vi ni istället prata med Impeco Aktiebolag så kan ni göra det på 08-7555409.

Bolaget skall driva agenturer inom områdena inredningsprodukter, läkemedel och sjukvårdprodukter samt importera och exportera desamma. Inom turistnäringen drives serviceverksamhet med betoning på guidning, tolkning och arrangemang av turer. Konsultativt arbete bedrives inom export och marknadsföring inom huvudsakligen Norden likson inom massmediasektorn, Som en följd av sådant arbete får affärer i fast räkning eller på agenturbasis genomföras. Värdepappersförvaltning och därmed förenlig verksamhet skall bedrivas.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Oppenheimer, Antonietta som är född 1951 och har titeln VD, Oppenheimer, Rolf Simon som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Oppenheimer, Antonietta som är född 1951 och har titeln Suppleant, Berg, Göran Roger som är född 1972 och har titeln Revisor, Berg & Bergström AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Impeco Aktiebolag har 556281-2841 som sitt organisationsnummer.