Konferensinstitutet S:t Erik AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Konferensinstitutet S:t Erik AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Danderyd här finns det många olika Aktiebolag. Konferensinstitutet S:t Erik AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Danderyd jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Konferensinstitutet S:t Erik AB är momsregistrerat sedan1996-01-01 och har organisationsnummer 556286-5377.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till Konferensinstitutet S:t Erik AB på följande adress Friggav. 22, 182 63, Djursholm.

Konferensinstitutet S:t Erik AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Konferensinstitutet S:t Erik AB så sitter följande personer i styrelsen: , Ödhammar, Curt Anders som är född 1973 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall idka konferens-, utställnings- och utbildnings- verksamhet, köp och försäljning av aktier, andra värdepapper, metaller, fast egendom, produkter inom utbildningsområdet och därmed förenlig verksamhet.