Teknik & Information Aktiebolaget PREPRESS

Stockholms län

Information

Teknik & Information Aktiebolaget PREPRESS är ett av många företag som finns i Danderyd. Det är nämligen den kommunen som Teknik & Information Aktiebolaget PREPRESS finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Teknik & Information Aktiebolaget PREPRESS är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Teknik & Information Aktiebolaget PREPRESS som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1987-04-28. Men sedan 1989-01-01 så har Teknik & Information Aktiebolaget PREPRESS varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till S. Catalinagränd 47, 183 68, Täby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Teknik & Information Aktiebolaget PREPRESS så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7681892.

Danderyd arbetar för att företag som Teknik & Information Aktiebolaget PREPRESS ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Teknik & Information Aktiebolaget PREPRESS. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva konsulterande verksamhet inom den grafiska branschen, tidningsutgivning och förlagsverksamhet, seminarie- och konferensverksamhet, fotograf, handel med och förvaltning av värdepapper och fast egendom, och härmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Teknik & Information Aktiebolaget PREPRESS är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Teknik & Information Aktiebolaget PREPRESS och det är följande personer, Jönér, Urban Bertil som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jönér, Gunnel Margit Kristina som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönér, Linda Maria Christina som är född 1978 och har titeln Suppleant, Brunstedt, Mats som är född 1954 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Teknik & Information Aktiebolaget PREPRESS är 556292-0438.