Radinova Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Danderyd och Radinova Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Radinova Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Radinova Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Radinova Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1987-05-12. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Danderyd där företaget finns i jobbar för att företag som Radinova Aktiebolag ska trivas.

Radinova Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Danderyd så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall ha till föremål för sin verksamhet att uföra konsultationer och utveckling inom strålningsfysik att tillverka och sälja utrustning inom detta område att äga, förvalta, köpa, och sälja värdepapper att äga, förvalta, köpa och sälja fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Radinova Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Radinova Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Danderyd.

Vill man komma i kontakt med Radinova Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen Då styrelsen ska bestå av 1 ledamot och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig..

De som är på något sätt har med Radinova Aktiebolag är Brahme, Sven Anders som är född 1944 och har titeln VD, Brahme, Sven Anders som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundeborn Bengtsson, Anna M E som är född 1962 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, .

Radinova Aktiebolag har 556296-0137 som sitt organisationsnummer.