Lennart Hverén Fastighets Aktiebolag

Stockholms län

Information

Lennart Hverén Fastighets Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Danderyd som är den kommunen där Lennart Hverén Fastighets Aktiebolag finns. I Danderyd så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Lennart Hverén Fastighets Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Lennart Hverén Fastighets Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Lennart Hverén Fastighets Aktiebolag har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Lennart Hverén Fastighets Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Mallslingan 5, 187 66, Täby men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Danderyd arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Lennart Hverén Fastighets Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Lennart Hverén Fastighets Aktiebolag har idag 556299-9390 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Lennart Hverén Fastighets Aktiebolag

Föremålet för bolagets verksamhet är att köpa och sälja, äga och förvalta fastigheter och värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

I Lennart Hverén Fastighets Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hverén, Erik Anders Lennart som är född 1946 och har titeln VD, Hverén, Erik Anders Lennart som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Hverén Brick, Karin Susanne som är född 1970 och har titeln Suppleant, Ehrman, Roger Andreas som är född 1974 och har titeln Revisor, Revisab Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .