Consuna Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Consuna Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Danderyd här finns det många olika Aktiebolag. Consuna Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Danderyd jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Consuna Aktiebolag är momsregistrerat sedan1991-01-01 och har organisationsnummer 556301-0569.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 08-6226180 alternativt besöka eller skicka post till Consuna Aktiebolag på följande adress Heimdalsv. 15, 182 63, Djursholm.

Consuna Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Consuna Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Brasar, Eva Marie-Louise som är född 1960 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom byggnadsbranschen, äga och förvalta aktier och likvärdig lös egendom, fastigheter, handel med värdepapper, samt delta i styrelsearbete inom byggnadsbranschen och därmed förenlig verksamhet.