Stockholm SamRev Revisionsbyrå Aktiebolag

Stockholms län

Information

Stockholm SamRev Revisionsbyrå Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Danderyd som är den kommunen där Stockholm SamRev Revisionsbyrå Aktiebolag finns. I Danderyd så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Stockholm SamRev Revisionsbyrå Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Stockholm SamRev Revisionsbyrå Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Stockholm SamRev Revisionsbyrå Aktiebolag har funnits sedan och 1987-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Stockholm SamRev Revisionsbyrå Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Klosterv. 1 B, 182 76, Stocksund men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-54524070.

Danderyd arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Stockholm SamRev Revisionsbyrå Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Stockholm SamRev Revisionsbyrå Aktiebolag har idag 556303-9964 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Stockholm SamRev Revisionsbyrå Aktiebolag

Bolaget skall bedriva redovisning, ekonomiska konsultationer, skattekonsultationer och därmed liknande verksamhet. Bolaget ska även äga och förvalta fastigheter, bedriva konsthandel samt bedriva handel med värdepapper.

I Stockholm SamRev Revisionsbyrå Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lindberg, Nils Jöran som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlström, Hans Hilding Torgny som är född 1948 och har titeln Suppleant, Johansson, Erik Peter som är född 1973 och har titeln Revisor, Allegretto Revision AB som är född och har titeln Revisor, .