Y-Center Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva dans- och restaurangverksamhen inom restaurangbranschen, handla med bilar och biltillbehör inom bilbranschen, handla med byggmaterial och byggtillbehör inom byggbranschen samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Y-Center Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Danderyd så är Y-Center Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Danderyd arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Danderyd och i Stockholms län. Redan 1987-09-17 så skapades Y-Center Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Y-Center Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Y-Center Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1987-01-01

556305-7537 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Danderyd.

Just nu är Y-Center Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Y-Center Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-51025066 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Y-Center Aktiebolag är Liljeson, Jan-Ludvig Folke som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Liljeson, Kai Rita som är född 1944 och har titeln Suppleant, Moberg, Per Henrik som är född 1972 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .