HJR Projekt-El Aktiebolag

Stockholms län

Information

HJR Projekt-El Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Danderyd. Det är nämligen den kommunen som HJR Projekt-El Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

HJR Projekt-El Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

HJR Projekt-El Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1987-09-28. Men sedan 1988-01-01 så har HJR Projekt-El Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Mörby Centrum, 182 31, Danderyd. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på HJR Projekt-El Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-54490680.

Danderyd arbetar för att verksamheter som HJR Projekt-El Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för HJR Projekt-El Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva elteknisk konsultverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för HJR Projekt-El Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Harging, Lennart Robert Firman tecknas tre i förening av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till HJR Projekt-El Aktiebolag och det är följande personer, Harging, Lennart Robert som är född 1952 och har titeln VD, Harging, Lennart Robert som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Ilebrand, Hans Ingmar som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Rudhäll, Karl Lennart som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Verre, Karl Tommy som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Wollert, Per Sven Erland som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot.Nilsson, Bengt Christer som är född 1944 och har titeln Revisor, Frisell Svedin, Ingrid Maria som är född 1959 och har titeln Revisorssuppleant, Hummelkläppen i Stockholm Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.Rödl & Partner Nordic AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för HJR Projekt-El Aktiebolag är 556306-7262.