Edge Partners AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Edge Partners AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Danderyd här finns det många olika Aktiebolag. Edge Partners AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Danderyd jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

Edge Partners AB är momsregistrerat sedan1994-01-01 och har organisationsnummer 556315-7600.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 08-55430650 alternativt besöka eller skicka post till Edge Partners AB på följande adress Fafnerstigen 7, 182 66, Djursholm.

Edge Partners AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Edge Partners AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Olsson, Lars Johan Roger som är född 1968 och har titeln Suppleant , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva handel med lös egendom, företrädesvis värdepapper. Bolaget skall investera i nystartade verksamheter. Bolaget skall äga och förvalta fast egendom. Bolaget skall bedriva handel, importverksamhet av dagligvaror samt öl och vin. Bolaget skall bedriva detaljist och grossistverksamhet av dagligvaror samt öl och vin.