Nybro Garaget Aktiebolag

Stockholms län

Information

556317-3201 är organisationsnummer för företaget Nybro Garaget Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Nybro Garaget Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Danderyd som är den kommunen som Nybro Garaget Aktiebolag finns i.

Nybro Garaget Aktiebolag har varit registrerat sedan 1988-02-03 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Nybro Garaget Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Nybro Garaget Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Danderyd som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Nybro Garaget Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Sohrner, Gunnel Margareta -Sohrner, Göran Arvid

Vill ni komma i kontakt med Nybro Garaget Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-6603148 eller genom brev på följande adress:
Nybrog. 46, 114 40, Stockholm

Bolaget skall bedriva garageservice, bil- och båtuthyrning, köp och försäljning av fastigheter, skrivtjänster, förvaltning av värdepapper samt marinservice ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Nybro Garaget Aktiebolag och det är Sohrner, Göran Arvid som är född 1948 och har titeln VD, Sohrner, Göran Arvid som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Sohrner, Gunnel Margareta som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Sohrner, Mikael Göran som är född 1979 och har titeln Suppleant, Abrahamsson, Bengt Henry Lennart som är född 1947 och har titeln Revisor, Sörmlandsgruppen Revision AB som är född och har titeln Revisor