Dissero Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva konsulterande verksamhet inom kultur och företagsutveckling samt handel med konstföremål ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Dissero Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Danderyd så är Dissero Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Danderyd arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Danderyd och i Stockholms län. Redan 1988-05-04 så skapades Dissero Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Dissero Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Dissero Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556325-2013 är organisationsnummret för företaget som finns i Danderyd.

Just nu är Dissero Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Dissero Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-7536696 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Dissero Aktiebolag är Ljung, Erik Thomas som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Palmqvist, Anna Elisabet Katarina som är född 1952 och har titeln Suppleant, Nordlöv, Jan Erik som är född 1956 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .