LED- Import & Export Aktiebolag

Stockholms län

Information

556325-7368 är organisationsnummer för företaget LED- Import & Export Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som LED- Import & Export Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Danderyd som är den kommunen som LED- Import & Export Aktiebolag finns i.

LED- Import & Export Aktiebolag har varit registrerat sedan 1988-06-14 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för LED- Import & Export Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1988-01-01.

LED- Import & Export Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Danderyd som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för LED- Import & Export Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna Ordförande saknas.

Vill ni komma i kontakt med LED- Import & Export Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-7302503 eller genom brev på följande adress:
Kastargränd 13, 178 36, Ekerö

Bolaget skall bedriva konsultativ verksamhet inom bygg- och anläggningsverksamhet samt import och export av varor och tjänster företrädesvis byggnadsmaterial.

Det finns olika personer som har en koppling med LED- Import & Export Aktiebolag och det är Rejby, Karl-Gerhard som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Ödmann, Per Hans som är född 1931 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Berit Eva Marie som är född 1955 och har titeln Suppleant, Berg, Thomas Erik som är född 1956 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,