Aktiebolaget Lars Enslöf

Stockholms län

Information

Aktiebolaget Lars Enslöf är ett bolag som finns i Danderyd. I Aktiebolaget Lars Enslöf finns det lite olika personer som är förknippade och det är Enslöf, Lars-Olof Christer som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Enslöf, Karin Birgitta som är född 1944 och har titeln Suppleant, Annell, Lars Håkan som är född 1943 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Independence Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Aktiebolaget Lars Enslöf så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Aktiebolaget Lars Enslöf på telefon 08-7554805.

Bolaget skall bedriva uppdragsverksamhet inom företrädesvis det ekonomiska och finansiella området - utan att driva bankrörelse eller sådan rörelse som avses i lagen (1963:76) om kreditaktiebolag och lag om bankrörelse den 31 mars 1955-, handel med aktier, optioner, obligationer och reverser samt förvaltning av lös och fast egendom i övrigt jämte därmed förenliga verksamheter.

Idag är Aktiebolaget Lars Enslöf av bolagstypen Aktiebolag.

Aktiebolaget Lars Enslöf är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Danderyd arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Aktiebolaget Lars Enslöf innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-11-25 och Aktiebolaget Lars Enslöf är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-11-25.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Aktiebolaget Lars Enslöf så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Aktiebolaget Lars Enslöf har 556326-3077 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.