LEL Design Aktiebolag

Stockholms län

Information

556333-2302 är organisationsnummer för bolaget LEL Design Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som LEL Design Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Danderyd som är den kommunen som LEL Design Aktiebolag finns i.

LEL Design Aktiebolag har varit registrerat sedan 1988-11-29 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för LEL Design Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

LEL Design Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Danderyd som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för LEL Design Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med LEL Design Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-7534007 eller genom brev på följande adress:
ENHAGSVÄGEN 7, 187 40, Täby

Bolaget skall bedriva import, export, försäljning, produktutveckling, design och tillverkning av medicinska produkter, sportutrustning och ergonomiskt anpassade produkt, ävensom agentur- och konsultverksamhet beträffande dessa produkter samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med LEL Design Aktiebolag och det är Lind, Leif Georg som är född 1943 och har titeln VD, Lind, Leif Georg som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Norring-Lind, Regina Gunborg som är född 1948 och har titeln Suppleant, Schumacher, Jörgen som är född 1941 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,