Zetco Bokföringsservice Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Danderyd finns det ett Aktiebolag som heter Zetco Bokföringsservice Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Zetco Bokföringsservice Aktiebolag i Stockholms län. Danderyd är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Zetco Bokföringsservice Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1989-01-02 så har Zetco Bokföringsservice Aktiebolag varit registrerat och sedan 1996-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Zetco Bokföringsservice Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Danderyd.

Vill man komma i kontakt med Zetco Bokföringsservice Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Handelsv. 6, 182 56, Danderyd. Vi ni istället prata med Zetco Bokföringsservice Aktiebolag så kan ni göra det på 08-7559916.

Bolaget skall utföra redovisningsservice och ekonomisk konsultation, äga och förvalta värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Zetterberg, Maria Catharina som är född 1960 och har titeln VD, Zetterberg, Maria Catharina som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Zetterberg, John som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Zetterberg, Rolf som är född 1953 och har titeln Suppleant, Segerros, Erik Vilhelm Mattias som är född 1958 och har titeln Revisor, Segerros Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Zetterberg, John -Zetterberg, Maria Catharina .

Zetco Bokföringsservice Aktiebolag har 556340-3293 som sitt organisationsnummer.