Papaver Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva handel med värdepapper och fastigheter samt konsulativ verksamhet inom ekonomi, marknadsföring, ADB och utbildning.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Papaver Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Danderyd så är Papaver Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Danderyd arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Danderyd och i Stockholms län. Redan 1988-11-18 så skapades Papaver Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Papaver Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Papaver Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556341-1619 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Danderyd.

Just nu är Papaver Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Papaver Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 070-8947550 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Papaver Aktiebolag är Öström, Bo Sven Johan som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Öström, Helena Gunnarsdotter som är född 1951 och har titeln Suppleant, Bruno Alm, Inger Anna Gunilla som är född 1942 och har titeln Revisor, .