HJR Projekt-Säkerhet Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Danderyd och HJR Projekt-Säkerhet Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och HJR Projekt-Säkerhet Aktiebolag är ett av dem. Statusen för HJR Projekt-Säkerhet Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

HJR Projekt-Säkerhet Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1988-12-05. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Danderyd där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som HJR Projekt-Säkerhet Aktiebolag ska trivas.

HJR Projekt-Säkerhet Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Danderyd så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva tele- och säkerhetsteknisk konsult- verksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att HJR Projekt-Säkerhet Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är HJR Projekt-Säkerhet Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Danderyd.

Vill man komma i kontakt med HJR Projekt-Säkerhet Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-56285700.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Harging, Lennart Robert -Renvall, Johan Gabriel -Stenbjörn, Lars Arne Peter.

De som är på något sätt har med HJR Projekt-Säkerhet Aktiebolag är Stenbjörn, Lars Arne Peter som är född 1974 och har titeln VD, Stenbjörn, Lars Arne Peter som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Renvall, Johan Gabriel som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Harging, Lennart Robert som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Ilebrand, Hans Ingmar som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Bengt Christer som är född 1944 och har titeln RevisorFrisell Svedin, Ingrid Maria som är född 1959 och har titeln Revisorssuppleant, Hummelkläppen i Stockholm Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Rödl & Partner Nordic AB som är född och har titeln Revisor.

HJR Projekt-Säkerhet Aktiebolag har 556342-7540 som sitt organisationsnummer.