Parafort Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Danderyd och Parafort Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Parafort Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Parafort Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Parafort Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1988-12-21. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Danderyd där bolaget finns i jobbar för att bolag som Parafort Aktiebolag ska trivas.

Parafort Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Danderyd så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall idka förvaltning av värdepapper och fastigheter samt konsultverksamhet inom marknadsföring och affärsutveckling, marknadsundersökningar bolaget skall även bedriva handel med konst- och samlarföremål jämte därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Parafort Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1989-01-01.

Idag är Parafort Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Danderyd.

Vill man komma i kontakt med Parafort Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-6226422.

Firman tecknas var för sig av -Östlind, Bengt Thomas -Östlind, Stefan Daniel.

De som är på något sätt har med Parafort Aktiebolag är Östlind, Bengt Thomas som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Östlind, Stefan Daniel som är född 1968 och har titeln Suppleant, Löfving, Patrik Andreas som är född 1977 och har titeln Revisor, Ekonomigruppen AB som är född och har titeln Revisor, .

Parafort Aktiebolag har 556343-6871 som sitt organisationsnummer.