InterFilm Aktiebolag

Stockholms län

Information

InterFilm Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Danderyd som är den kommunen där InterFilm Aktiebolag finns. I Danderyd så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. InterFilm Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket InterFilm Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. InterFilm Aktiebolag har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till InterFilm Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till ORRSTIGEN 2, 182 35, Danderyd men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0707-200300.

Danderyd arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är InterFilm Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

InterFilm Aktiebolag har idag 556347-3460 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för InterFilm Aktiebolag

Bolaget skall bedriva produktion, marknadsföring och försäljning av film och videoprogram samt konsultverksamhet i samma bransch, förlagsverksamhet, företrädesvis utgivning av konst, böcker, film och bildmaterial samt äga och förvalta fast egendom och värdepapper, samt därmed förenlig verksamhet.

I InterFilm Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lannerö, Nils Per-Ove som är född 1945 och har titeln VD, Lannerö, Eva Margareta som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Lannerö, Nils Per-Ove som är född 1945 och har titeln Suppleant, Rödl & Partner Nordic AB som är född och har titeln Revisor, Andersson, Camilla Margareta som är född 1971 och har titeln Huvudansvarigrevisor, Moretime Ekonomi & Revision AB som är född och har titeln Revisor.