A. Cedronius Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom området affärsutveckling med inrikning på företagsledning, marknadsföring och försäljning ävensom idka därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även bedriva handel företrädesvis inom hälso- och sjukvårdsområdet, äga och förvalta fast och lös egendom samt handel med aktier och övriga värdepapper dock ej bank- eller kreditrörelse samt agenturverksamhet och försäljning av medicinska produkter.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för A. Cedronius Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Danderyd så är A. Cedronius Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Danderyd arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Danderyd och i Stockholms län. Redan 1989-05-11 så skapades A. Cedronius Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel A. Cedronius Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

A. Cedronius Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556358-8788 är organisationsnummret för bolaget som finns i Danderyd.

Just nu är A. Cedronius Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med A. Cedronius Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-6225809 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom A. Cedronius Aktiebolag är Cedronius, Anders som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Cedronius, Inga som är född 1946 och har titeln Suppleant, Modéer, Per Arne som är född 1950 och har titeln Revisor, .