Djursholms Båtvarv N E Fagerman Aktiebolag

Stockholms län

Information

Djursholms Båtvarv N E Fagerman Aktiebolag är ett bolag som finns i Danderyd. I Djursholms Båtvarv N E Fagerman Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Fagerman, Nils Erik Set som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Fagerman, Anna Elisabet som är född 1958 och har titeln Suppleant, Blomén, Nils Johan Erik som är född 1952 och har titeln Revisor, Sjöberg, Bror Kurt Donald som är född 1951 och har titeln Revisorssuppleant, BREDA Affärsutveckling/Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Djursholms Båtvarv N E Fagerman Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Djursholms Båtvarv N E Fagerman Aktiebolag på telefon 08-7551909.

Bolaget skall driva varvsrörelse samt köpa och sälja båtar och båttillbehör, dessutom bedriva sjötransporter.

Idag är Djursholms Båtvarv N E Fagerman Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Djursholms Båtvarv N E Fagerman Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Danderyd arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Djursholms Båtvarv N E Fagerman Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Djursholms Båtvarv N E Fagerman Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Djursholms Båtvarv N E Fagerman Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Djursholms Båtvarv N E Fagerman Aktiebolag har 556361-3198 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.