ESSEBUSA AB

Stockholms län

Information

ESSEBUSA AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Danderyd som är den kommunen där ESSEBUSA AB finns. I Danderyd så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. ESSEBUSA AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket ESSEBUSA AB har haft sedan 1998-01-01. ESSEBUSA AB har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till ESSEBUSA AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Länsmansstigen 1, 182 36, Danderyd men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-7533470.

Danderyd arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är ESSEBUSA AB Privat, ej börsnoterat.

ESSEBUSA AB har idag 556364-7014 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för ESSEBUSA AB

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom projekt- och företagsledning inom teknikområdet, äga och förvalta fast och lös egendom samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

I ESSEBUSA AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ehnström, Karl Nils Johan som är född 1964 och har titeln VD, Ehnström, Karl Nils Johan som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Ehnström, Karl Nils Håkan som är född 1934 och har titeln Suppleant, Ehnström, Åsa Christine som är född 1973 och har titeln Suppleant, Sandell, Mats Johan Jörgen som är född 1957 och har titeln Revisor, Fridblom, Mats som är född 1954 och har titeln RevisorssuppleantGrant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .