Advokat Bengt Ljungqvist AB

Stockholms län

Information

Advokat Bengt Ljungqvist AB är ett bolag som finns i Danderyd. I Advokat Bengt Ljungqvist AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ljungqvist, Bengt Erik Gunnarsson som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Borgsten, Lars Elving som är född 1965 och har titeln Suppleant, Nordenskiöld, Carl Eric Nils som är född 1940 och har titeln Revisor, Fröjd, Lars Christer som är född 1956 och har titeln Revisorssuppleant, Gunnar Thoréns Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Advokat Bengt Ljungqvist AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Advokat Bengt Ljungqvist AB på telefon 08-7553196.

Bolaget skall bedriva advokatverksamhet.

Idag är Advokat Bengt Ljungqvist AB av bolagstypen Aktiebolag.

Advokat Bengt Ljungqvist AB är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Danderyd arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Advokat Bengt Ljungqvist AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Advokat Bengt Ljungqvist AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Advokat Bengt Ljungqvist AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Advokat Bengt Ljungqvist AB har 556364-7329 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.