Aktiebolaget Finestor

Stockholms län

Information

556366-4654 är organisationsnummer för verksamheten Aktiebolaget Finestor. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Aktiebolaget Finestor är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Danderyd som är den kommunen som Aktiebolaget Finestor finns i.

Aktiebolaget Finestor har varit registrerat sedan 1989-07-07 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Aktiebolaget Finestor så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Aktiebolaget Finestor är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Danderyd som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Aktiebolaget Finestor är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Ender, Ulf Erik Elofsson Styrelsen skall bestå av 2 ledamöter och 1 suppleant.

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Finestor så kan ni göra det på telefon genom 08-7553451 eller genom brev på följande adress:
Burev. 35, 182 63, Djursholm

Bolaget skall bedriva förmedling av fastigheter och krediter utan att därmed bedriva sådan verksamhet som avses i lagen om bankrörelse och lagen om kreditaktiebolag, konsultverksamhet avseende finansiering och privatekonomiska frågor, leasingverksamhet avseende kontorsmaskiner och datorer, äga och förvalta fast egendom, värdepapper, veteranbilar och konst samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Aktiebolaget Finestor och det är Ender, Ulf Erik Elofsson som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Björn Eric Olof som är född 1952 och har titeln Suppleant, Engström, Sten Anders Sune som är född 1947 och har titeln Revisor, Axberg, Bo Gustaf som är född 1944 och har titeln Revisorssuppleant, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,