Ögonblicket Optik Aktiebolag

Stockholms län

Information

Ögonblicket Optik Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Danderyd som är den kommunen där Ögonblicket Optik Aktiebolag finns. I Danderyd så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Ögonblicket Optik Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Ögonblicket Optik Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Ögonblicket Optik Aktiebolag har funnits sedan och 1989-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Ögonblicket Optik Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Odeng. 33, 113 51, Stockholm men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-9505896.

Danderyd arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Ögonblicket Optik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Ögonblicket Optik Aktiebolag har idag 556367-5189 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Ögonblicket Optik Aktiebolag

Bolaget skall bedriva försäljning av glasögon och övrig optisk utrustning samt värdepappersförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

I Ögonblicket Optik Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Klebe, Claes-Magnus som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Lemne Klebe, Aina Anita som är född 1953 och har titeln Suppleant, Gustafsson, Jan Ingemar som är född 1962 och har titeln Revisor, Allegretto Revision AB som är född och har titeln Revisor, .