Ledarskap i Tiden Christina von Bergen AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Ledarskap i Tiden Christina von Bergen AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Danderyd här finns det många olika Aktiebolag. Ledarskap i Tiden Christina von Bergen AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Danderyd jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

Ledarskap i Tiden Christina von Bergen AB är momsregistrerat sedan2002-09-05 och har organisationsnummer 556369-1954.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 08-211311 alternativt besöka eller skicka post till Ledarskap i Tiden Christina von Bergen AB på följande adress Karlav. 85, 114 59, Stockholm.

Ledarskap i Tiden Christina von Bergen AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2002-09-05.

I Ledarskap i Tiden Christina von Bergen AB så sitter följande personer i styrelsen: , von Bergen, Karl Patrik som är född 1964 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall driva rörelse i form av konsultverksamhet inom personalrekrytering och urval samt inom personal- och chefscoaching, handel med och förvaltning av fastigheter samt idka därmed förenlig verksamhet.