MedRail Sweden Aktiebolag

Stockholms län

Information

MedRail Sweden Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Danderyd. Det är nämligen den kommunen som MedRail Sweden Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

MedRail Sweden Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

MedRail Sweden Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1989-10-27. Men sedan 1998-01-01 så har MedRail Sweden Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Soltorpsv. 4 B, 182 33, Danderyd. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på MedRail Sweden Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7551771.

Danderyd arbetar för att bolag som MedRail Sweden Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för MedRail Sweden Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall utföra medicinska undersökningar och behandlingar, medicinsk forskning och datautveckling samt spårbunden trafik och utveckling av spårbunden trafik, data, svag och starkström, båtuthyrning, golfutbildning samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för MedRail Sweden Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till MedRail Sweden Aktiebolag och det är följande personer, Lyrenäs, Sven Axel som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Aranas, Adela som är född 1958 och har titeln Suppleant, Fäldt, Ulf Peter Sigvard som är född 1951 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för MedRail Sweden Aktiebolag är 556373-2089.