Canard, Idéutveckling Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Danderyd finns det ett Aktiebolag som heter Canard, Idéutveckling Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Canard, Idéutveckling Aktiebolag i Stockholms län. Danderyd är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Canard, Idéutveckling Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1989-10-31 så har Canard, Idéutveckling Aktiebolag varit registrerat och sedan 1992-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Canard, Idéutveckling Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Danderyd.

Vill man komma i kontakt med Canard, Idéutveckling Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Tuna Udde Hedvigsberg, 610 75, Västerljung. Vi ni istället prata med Canard, Idéutveckling Aktiebolag så kan ni göra det på 0156-21079.

Bolaget skall driva rådgivning till personer och företag i frågor som rör utformning och tolkning av marknadsstrategiska frågor, producera reklam och reklamfilm, bedriva handel med livsmedel samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Telégin, Peter Nils-Gunnar som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Martelius Telégin, Ylva Barbro som är född 1950 och har titeln Suppleant, Baker Tilly Stockholm Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, Persson, Nils Rune som är född 1939 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Canard, Idéutveckling Aktiebolag har 556373-7815 som sitt organisationsnummer.