Ispiggen Stockholm Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Danderyd finns det ett Aktiebolag som heter Ispiggen Stockholm Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Ispiggen Stockholm Aktiebolag i Stockholms län. Danderyd är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sedan 1989-12-05 så har Ispiggen Stockholm Aktiebolag varit registrerat och sedan 1998-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Ispiggen Stockholm Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Danderyd.

Vill man komma i kontakt med Ispiggen Stockholm Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Dianav. 2, 182 78, Stocksund. Vi ni istället prata med Ispiggen Stockholm Aktiebolag så kan ni göra det på .

Bolaget skall äga och förvalta fast och lös egendom, inklusive värdepapper, bedriva rörelse inom databranschen samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Wahlberg, Jockum som är född 1946 och har titeln VD, Wahlberg, Jockum som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Hellsing Wahlberg, Astrid R Birgitta som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Jeppsson, Jonas Mikael som är född 1963 och har titeln Suppleant, Trast Vinqvist, Sven Anders som är född 1961 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Hellsing Wahlberg, Astrid R Birgitta -Wahlberg, Jockum .

Ispiggen Stockholm Aktiebolag har 556378-1888 som sitt organisationsnummer.