OU-Partner Ulf Leopoldsson Aktiebolag

Stockholms län

Information

OU-Partner Ulf Leopoldsson Aktiebolag är en verksamhet som finns i Danderyd. I OU-Partner Ulf Leopoldsson Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Leopoldsson, Ulf Lennart Christer som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Leopoldsson, Carl Adrian som är född 1987 och har titeln Suppleant, Wicander, Lars Gunnar som är född 1953 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med OU-Partner Ulf Leopoldsson Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå OU-Partner Ulf Leopoldsson Aktiebolag på telefon 08-6225102.

Bolaget skall bedriva dels konsultverksamhet inom företagsmanagement och utbildning, dels också äga och förvalta, köpa och sälja lös egendom såsom aktier, andelar, och andra värdepapper samt bedriva annan därmed förenlig verksamhet.

Idag är OU-Partner Ulf Leopoldsson Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

OU-Partner Ulf Leopoldsson Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Danderyd arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

OU-Partner Ulf Leopoldsson Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och OU-Partner Ulf Leopoldsson Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för OU-Partner Ulf Leopoldsson Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

OU-Partner Ulf Leopoldsson Aktiebolag har 556380-2312 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.