Lennart Thermaenius Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning, kioskrörelse, personaluthyrning, redovisning, revision, skatterådgivning, handel med värdepapper och fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Lennart Thermaenius Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Danderyd så är Lennart Thermaenius Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Danderyd arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Danderyd och i Stockholms län. Redan 1989-12-14 så skapades Lennart Thermaenius Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Lennart Thermaenius Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Lennart Thermaenius Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1990-01-01

556380-8269 är organisationsnummret för bolaget som finns i Danderyd.

Just nu är Lennart Thermaenius Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Lennart Thermaenius Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-7530477 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Lennart Thermaenius Aktiebolag är Thermaenius, Hans Lennart som är född 1945 och har titeln VD, Thermaenius, Hans Lennart som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Lantz, Bengt Göran som är född 1949 och har titeln Suppleant, Thermaenius, Gunnar Johannes som är född 1980 och har titeln Suppleant, Randér, Pär Tomas som är född 1969 och har titeln Revisor, Mapema Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.