Litteratursällskapet LS AB

Stockholms län

Information

Litteratursällskapet LS AB är ett av många bolag som finns i Danderyd. Det är nämligen den kommunen som Litteratursällskapet LS AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Litteratursällskapet LS AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Litteratursällskapet LS AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1990-02-15. Men sedan 1992-01-01 så har Litteratursällskapet LS AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Litteratursällskapet LS AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-6558201.

Danderyd arbetar för att bolag som Litteratursällskapet LS AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Litteratursällskapet LS AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall arbeta med litteratur från idé till produktion och försäljning såsom utgivning av böcker. Konsultuppdrag i formgivning, textbearbetning och organisationsinformation.

Firmatecknare för Litteratursällskapet LS AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Litteratursällskapet LS AB och det är följande personer, Emitslöf, Nils Göran Vilhelm som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Anstenius, Karin Ulrika Gunilla som är född 1960 och har titeln Suppleant, Nordlander, Ingrid Marie som är född 1954 och har titeln Revisor, Parameter Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Litteratursällskapet LS AB är 556386-1128.