Lawson International AB

Stockholms län

Information

556387-8148 är organisationsnummer för verksamheten Lawson International AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lawson International AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Danderyd som är den kommunen som Lawson International AB finns i.

Lawson International AB har varit registrerat sedan 1990-03-02 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Lawson International AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Lawson International AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Danderyd som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Lawson International AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas ensam av -Ersman, Maria Ulrika

Vill ni komma i kontakt med Lawson International AB så kan ni göra det på telefon genom 08-55525000 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva konsulttjänster inom produktionsstyrning, materialadministration, ekonomisk styrning, kontorsutveckling, programmering, löneadministration, samt bedriva marknadsföring av programprodukter och datorutrustning inom dessa områden ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Lawson International AB och det är Cross, Nicola som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Ersman, Maria Ulrika som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Smith, William James som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Winkvist, Pär-Göran Mikael som är född 1962 och har titeln Huvudansvarigrevisor,