LNL Gruppen Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns LNL Gruppen Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Danderyd här finns det många olika Aktiebolag. LNL Gruppen Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Danderyd jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

LNL Gruppen Aktiebolag är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556393-8611.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 08-7686868 alternativt besöka eller skicka post till LNL Gruppen Aktiebolag på följande adress Gyllenstiernas v. 37, 183 56, Täby.

LNL Gruppen Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I LNL Gruppen Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Ferlander, Anne Louise som är född 1950 och har titeln Suppleant , , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall äga och förvalta, köpa och sälja värdepapper och fast egendom bolaget skall dessutom bedriva verksamhet inom området person- och paketbefordran ävensom bedriva persontransporter med för handikappade specialanpassade fordon, köpa och sälja elektronisk utrustning samt bedriva konsultverksamhet inom företagsledning, administration och ekonomi samt därmed förenlig verksamhet.