Bitvis Data Knochenhauer Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bitvis Data Knochenhauer Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Danderyd. Det är nämligen den kommunen som Bitvis Data Knochenhauer Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Bitvis Data Knochenhauer Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Bitvis Data Knochenhauer Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1990-05-23. Men sedan 1990-01-01 så har Bitvis Data Knochenhauer Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Granestigen 4, 182 55, Djursholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bitvis Data Knochenhauer Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-4403800.

Danderyd arbetar för att verksamheter som Bitvis Data Knochenhauer Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Bitvis Data Knochenhauer Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva databehandling,samt utöva därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Bitvis Data Knochenhauer Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bitvis Data Knochenhauer Aktiebolag och det är följande personer, Knochenhauer, Gösta som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Knochenhauer, Arne som är född 1942 och har titeln Suppleant, Ehlesjö, Lars Olof som är född 1948 och har titeln Revisor, WiLLY:S AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Bitvis Data Knochenhauer Aktiebolag är 556395-5102.