Andeca Research AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Danderyd och Andeca Research AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Andeca Research AB är ett av dem. Statusen för Andeca Research AB är att Bolaget är aktivt.

Andeca Research AB är ett Aktiebolag och skapades 1991-01-09. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Danderyd där företaget finns i jobbar för att företag som Andeca Research AB ska trivas.

Andeca Research AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Danderyd så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet avseende marknads- och attitydundersökningar, organisationsutveckling och psykologik testning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Andeca Research AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Andeca Research AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Danderyd.

Vill man komma i kontakt med Andeca Research AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7557234.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Andeca Research AB är Nettelman, Mona Vivian som är född 1942 och har titeln VD, Nettelman, Mona Vivian som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöberg, Hans Lennart som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Dertell, Hans Bertil som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Segander, Cristhel Dindi Margareta som är född 1948 och har titeln Suppleant, Burholm, Ulf Peter som är född 1968 och har titeln RevisorÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Andeca Research AB har 556401-4677 som sitt organisationsnummer.