Copy Team Orning AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Danderyd och Copy Team Orning AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Copy Team Orning AB är ett av dem. Statusen för Copy Team Orning AB är att Bolaget är aktivt.

Copy Team Orning AB är ett Aktiebolag och skapades 1990-11-05. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Danderyd där företaget finns i jobbar för att företag som Copy Team Orning AB ska trivas.

Copy Team Orning AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Danderyd så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva kopierings- och tryckverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Copy Team Orning AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är Copy Team Orning AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Danderyd.

Vill man komma i kontakt med Copy Team Orning AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-51480570.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Copy Team Orning AB är Orning, Aili Ingegärd som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lindblom, Bror Kristian som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Orning, Laila Christine som är född 1977 och har titeln Suppleant, Österlund, Anna Ingmari som är född 1942 och har titeln Revisor, STG Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Copy Team Orning AB har 556410-3678 som sitt organisationsnummer.