Berocho Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Danderyd finns det ett Aktiebolag som heter Berocho Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Berocho Aktiebolag i Stockholms län. Danderyd är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Berocho Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1991-01-18 så har Berocho Aktiebolag varit registrerat och sedan 1992-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Berocho Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Danderyd.

Vill man komma i kontakt med Berocho Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till IDROTTSVÄGEN 10, 182 47, Enebyberg. Vi ni istället prata med Berocho Aktiebolag så kan ni göra det på .

Bolaget skall driva läkarverksamhet och inneha hästar för avel och tävling samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Möller, Karin Maria som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Möller, Carsten Niedermann som är född 1941 och har titeln Suppleant, Rödl & Partner Nordic AB som är född och har titeln Revisor, Kannö, Nils Olof Gustaf som är född 1971 och har titeln Huvudansvarigrevisor, Moretime Ekonomi & Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Berocho Aktiebolag har 556416-8127 som sitt organisationsnummer.