Handelshus 1 Söderhamn AB

Stockholms län

Information

Bolaget ska äga och förvalta komersiella fastigheter samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Handelshus 1 Söderhamn AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Danderyd så är Handelshus 1 Söderhamn AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Danderyd arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Danderyd och i Stockholms län. Redan 1991-04-17 så skapades Handelshus 1 Söderhamn AB och bolaget är har ej F-skattsedel.

Handelshus 1 Söderhamn AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1997-01-01

556424-0793 är organisationsnummret för bolaget som finns i Danderyd.

Just nu är Handelshus 1 Söderhamn AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Handelshus 1 Söderhamn AB så går det att nå dem via telefon på 0278-91006 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Bengtsson, Per Johan -Ekelund, Ingrid Kerstin Elisabet -Ekelund, Ulf -Wådell, Siri Carina Elisabeth -Wådell, Sven Tor Jonas -Wådell, Tor

Följande personer är på något sätt aktiva inom Handelshus 1 Söderhamn AB är Wådell, Siri Carina Elisabeth som är född 1976 och har titeln Extern firmatecknare, Ekelund, Ingrid Kerstin Elisabet som är född 1965 och har titeln VD, Ekelund, Ingrid Kerstin Elisabet som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Wådell, Tor som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bengtsson, Per Johan som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekelund, Ulf som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamotWådell, Sven Tor Jonas som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Eklund, Roland Einar som är född 1945 och har titeln Revisor, Eklund & Gustafsson Revision AB som är född och har titeln Revisor.