Asp Production & Design Aktiebolag

Stockholms län

Information

Asp Production & Design Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Danderyd som är den kommunen där Asp Production & Design Aktiebolag finns. I Danderyd så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Asp Production & Design Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Asp Production & Design Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Asp Production & Design Aktiebolag har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Asp Production & Design Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Linnég. 52, 114 54, Stockholm men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-7532345.

Danderyd arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Asp Production & Design Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Asp Production & Design Aktiebolag har idag 556427-9155 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Asp Production & Design Aktiebolag

Bolaget skall bedriva verksamhet med dramatiska verk, scenografiska arbeten, scenisk design och annan scenisk verksamhet inom områdena teater-, film- och scenproduktion jämte därmed förenlig verksamhet.

I Asp Production & Design Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Asp, Anna Margareta Birgitta som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Asp, Ida Frida Sofia som är född 1974 och har titeln Suppleant, Winther, Britt-Marie som är född 1948 och har titeln Revisor, Winthers Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .