Alar Suurna All Arts Recording Aktiebolag

Stockholms län

Information

Alar Suurna All Arts Recording Aktiebolag är ett bolag som finns i Danderyd. I Alar Suurna All Arts Recording Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Suurna, Alar som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nilemar, Mats Karl Erik som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilemar, Pia Christin som är född 1960 och har titeln Suppleant, Renström Suurna, Cecilia som är född 1955 och har titeln Suppleant, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Pålhed, Anders Gunnar som är född 1959 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Alar Suurna All Arts Recording Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Alar Suurna All Arts Recording Aktiebolag på telefon 019-192300.

Bolaget skall bedriva musikproduktion och inspelning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Alar Suurna All Arts Recording Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Alar Suurna All Arts Recording Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Danderyd arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Alar Suurna All Arts Recording Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Alar Suurna All Arts Recording Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Alar Suurna All Arts Recording Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Nilemar, Mats Karl Erik -Suurna, Alar

Alar Suurna All Arts Recording Aktiebolag har 556428-4874 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.