Svenska Golfförbundets Service Aktiebolag

Stockholms län

Information

Svenska Golfförbundets Service Aktiebolag är en verksamhet som finns i Danderyd. I Svenska Golfförbundets Service Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Håkansson, Carl Gunnar som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Evertsson, Mari Yvonne som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Gunnarsson, Carl Ivar Anders som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Fridblom, Mats som är född 1954 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Svenska Golfförbundets Service Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Svenska Golfförbundets Service Aktiebolag på telefon 070-6176262.

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter, bedriva konsult-, försäljnings-, service- och förlagsverksamhet inom golfsporten samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Svenska Golfförbundets Service Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Svenska Golfförbundets Service Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Danderyd arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Svenska Golfförbundets Service Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Svenska Golfförbundets Service Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1992-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Svenska Golfförbundets Service Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Svenska Golfförbundets Service Aktiebolag har 556435-1814 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.