Ängeby & Hauffman Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet avseende invaliditetsbedömningar för försäkringbolag samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Ängeby & Hauffman Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Danderyd så är Ängeby & Hauffman Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Danderyd arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Danderyd och i Stockholms län. Redan 1991-11-28 så skapades Ängeby & Hauffman Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Ängeby & Hauffman Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Ängeby & Hauffman Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1993-01-01

556436-6317 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Danderyd.

Just nu är Ängeby & Hauffman Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Ängeby & Hauffman Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-6686856 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av -Hauffman, Mårten Zakarias

Följande personer är på något sätt aktiva inom Ängeby & Hauffman Aktiebolag är Hauffman, Mårten Zakarias som är född 1933 och har titeln Ordinarie ledamot, Ängeby, Kerstin Elsa Augusta som är född 1942 och har titeln Suppleant, Ericsson, Stig Olof Reinhold som är född 1959 och har titeln Revisor, Ericsson & Lejonhird AB som är född och har titeln Revisor, .