Arbetskonsulter - Peter Larsson Aktiebolag

Stockholms län

Information

Arbetskonsulter - Peter Larsson Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Danderyd som är den kommunen där Arbetskonsulter - Peter Larsson Aktiebolag finns. I Danderyd så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Arbetskonsulter - Peter Larsson Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Arbetskonsulter - Peter Larsson Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Arbetskonsulter - Peter Larsson Aktiebolag har funnits sedan och 1992-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Arbetskonsulter - Peter Larsson Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till S. Catalinagränd 41, 183 68, Täby men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-6380350.

Danderyd arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Arbetskonsulter - Peter Larsson Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Arbetskonsulter - Peter Larsson Aktiebolag har idag 556436-9345 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -Larsson, Ingeborg Birgitta -Larsson, John Peter är den som för stunden ansvarar för Arbetskonsulter - Peter Larsson Aktiebolag

Bolaget skall bedriva konsultation och utbildningsverksamhet inom personal-, organisations- och ledningsutveckling. Arbetslivspedagogisk forskning och författarskap. Förlagsverksamhet och försäljning av böcker jämte därmed förenlig verksamhet.

I Arbetskonsulter - Peter Larsson Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Larsson, John Peter som är född 1942 och har titeln VD, Larsson, John Peter som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Ingeborg Birgitta som är född 1941 och har titeln Suppleant, Sundstrand, Hans Göran som är född 1956 och har titeln Revisor, Finnhammars Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .