HoldIT Communication AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns HoldIT Communication AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Danderyd här finns det många olika Aktiebolag. HoldIT Communication AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Danderyd jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

HoldIT Communication AB är momsregistrerat sedan1992-01-01 och har organisationsnummer 556438-1241.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 08-54490540 alternativt besöka eller skicka post till HoldIT Communication AB på följande adress Berga Backe 2, 182 53, Danderyd.

HoldIT Communication AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I HoldIT Communication AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Hamilton, Hugo Malkolm Torsten som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall förvalta fast egendom, bedriva ledarskap- och organisationsutveckling, utveckling och försäljning av arbitragelösningar inom data- och telekommunikation, koncerngemensamma funktioner och därmed förenlig verksamhet.