CEBO konsult Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns CEBO konsult Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Danderyd här finns det många olika Aktiebolag. CEBO konsult Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Danderyd jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

CEBO konsult Aktiebolag är momsregistrerat sedan1996-01-01 och har organisationsnummer 556442-2888.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 08-7552504 alternativt besöka eller skicka post till CEBO konsult Aktiebolag på följande adress Artillerig. 6, 114 51, Stockholm.

CEBO konsult Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1996-01-01.

I CEBO konsult Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Andersson, Lars Björn Ivar som är född 1937 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva handel med värdepapper, konsultverksamhet inom området affärsutveckling och finansiell verksamhet samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall också bedriva handel med fritidsbåtar, uthyrning av fritidsbåtar samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget ska också bedriva köp, försäljning och fövaltning av fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.