Bild och Print Skillinge AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Danderyd och Bild och Print Skillinge AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Bild och Print Skillinge AB är ett av dem. Statusen för Bild och Print Skillinge AB är att Bolaget är aktivt.

Bild och Print Skillinge AB är ett Aktiebolag och skapades 1992-04-01. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Danderyd där bolaget finns i jobbar för att bolag som Bild och Print Skillinge AB ska trivas.

I Danderyd så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva verksamhet inom foto och reklam samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bild och Print Skillinge AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Bild och Print Skillinge AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Danderyd.

Vill man komma i kontakt med Bild och Print Skillinge AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0411-521225.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Bild och Print Skillinge AB är Andrén, Nils Göran som är född 1933 och har titeln Ordinarie ledamot, Liljeberg, Klas Göran Sebastian som är född 1973 och har titeln Suppleant, Isbrand, Per Johan Erik Eriksson som är född 1964 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Bild och Print Skillinge AB har 556446-1985 som sitt organisationsnummer.